Hirdetés

Nagyon közel állt ahhoz a Marvel, hogy elveszítse legsikeresebb filmrendezőit

|

Az Amerika Kapitány: Polgárháború kis híján szakításhoz vezetett a Marvel és a Russo fivérek között.

Hirdetés

Megjelent egy könyv, amely a Marvel filmes univerzumával foglalkozik. A The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe rengeteg eddig nem hallott történetet mesél el, többek között például azt is, ami majdnem azzal ért véget, hogy a Russo testvérek beintsenek a Marvelnek. A helyzetet végül egy talán kissé váratlan szereplő, a Disney  vezetője oldotta meg.

Hirdetés

A könyvben olvasható, hogy a testvérpárnak a Civil Warral kapcsolatban egészen más elképzelései voltak, mint a Marvel Entertainment (nem egyenlő a Marvel Studiosszal) kreatív bizottságának, az utóbbi nem szerette volna ugyanis, hogy egymás ellen forduljanak a Bosszúállók. Anthony és Joe Russo azonban ragaszkodtak a képregényes történésekhez, olyannyira, hogy egy ponton közölték a vezetőséggel, hogy nem érdekli őket a film munkálatainak folytatása.

Joe és Anthony Russo

Erre még Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője is felkapta a fejét, a dolgot pedig végül a Disney elnöke, Alan Horn oldotta meg, aki személyesen találkozott a Russóékkal és a támogatásáról biztosította őket. Nem sokkal később a kreatív bizottságot, amelyik korábban megvétózta a rendezőpáros ötletét, feloszlatták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)