Hirdetés

Nagyon megszívta, aki hajnalban ébren maradt a Netflix élőben vetített műsora miatt

|

Másodszor próbált meg élőben adni egy műsort a Netflix, és míg az első próbálkozásnál semmi gond nem volt, most nem jött össze a dolog.

Hirdetés

A streaming szolgáltatások egyik legjobb tulajdonsága, hogy a rajtuk található tartalmakat akkor nézzük, meg, amikor akarjuk, ráadásul a Netflix a sorozatait általában egyben rakja fel, ritkábban fordul elő, hogy több darabban kapjuk meg őket. 

A szolgáltató azonban azt találta ki, hogy népszerű randizós valóságshow-ja, a Vak szerelem (Love is Blind) 4. évadának új részét, amiben a résztvevők hónapokkal a műsorban való szereplésük után újra összejönnek, hogy beszámoljanak arról, hogy vannak, és hogy áll a kapcsolatuk, élőben vetíti - magyar idő szerint hajnali 2-től.

Hirdetés

Egyszer próbálkozott a Netflix hasonlóval, Chris Rock műsorát márciusban lehetett élőben nézni fennakadások nélkül. Most azonban 75 perccel a tervezett indulás után is hibát dobott a rendszer, így a műsorvezetők addig nem tettek fel kérdéseket a jelenlévőknek, amíg a helyzet nem rendeződött, és igyekeztek közösségi oldalaikon kommunikálni. Nem tudni, pontosan mi okozta a gondot, lehet, hogy a nagy mértékű terhelés, lehet, hogy a helyszínen nem volt valami rendben.

Végül úgy döntöttek, hogy lezavarják a műsort, és csak a Los Angeles-i partin lehet élőben követni, mindenhol máshol felvételről lesz látható. Aki tehát úgy döntött, hogy hétfő hajnalban emiatt ébren marad, nem járt jól, ráadásul a találkozó még mindig nem elérhető a Netflix felületén, és nem tudni, mikortól lesz otthonról is nézhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)