Hirdetés

Nagyon menő Valkűr új szerelése, amit a Thor: Szerelem és mennydörgésben visel majd

|

Tessa Thompson új szerkóban csap oda a negyedik Thor moziban.

Hirdetés

Tessa Thompson karaktere, vagyis Valkűr már a Thor: Ragnarökben is sokak kedvence lett, az idén nyáron érkező, szintén Taika Waititi rendezői felügyelete mellett elkészült Thor: Szerelem és mennydörgés (Thor: Love and Thunder) szereplői közül pedig természetesen ő sem hiányozhatott.

Még várat magára a negyedik Thor film első előzetese (erre valószínűleg kár is számítani a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában bemutatója előtt), de egy új Twitter-posztnak hála legalább Valkűr szerkójáról kaptunk egy kis ízelítőt. 

Hirdetés

A Thor: Szerelem és mennydörgés változatos színészgárdával büszkélkedhet, hiszen azt már tudjuk, hogy a főgonosz, vagyis Grr, az istenölő szerepében Christian Bale debütál az MCU-ban, de itt lesz még szinte a teljes Galaxis Őrzői gárda, valamint Sif (Jaimie Alexander), a Nagymester (Jeff Goldblum), Korg (Taika Waititi), a Mighty Thorként maga is szuperhőssé váló Jane Foster (Natalie Portman), sőt még maga Zeusz is, akit Russell Crowe alakít. 

Íme Valkűr új páncélzata

A Thor: Szerelem és mennydörgés jelen állás szerint 2022. július 7-én fog belovagolni a magyar mozikba - elvileg kecskeháton, de később kiderült, hogy mégsem egy hivatalos poszternek örvendezett nemrég a világ.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)