Hirdetés

Nagyon sok mindent kivágtak a Doctor Strange 2-ből

|

Eredetileg jóval hosszabb lett volna Doctor Strange második önálló, MCU-s kalandja.

Hirdetés

Már a magyar mozikban is látható a Marvel filmes univerzumának legújabb darabja, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amit ugyan a klasszikus Pókember-trilógia rendezője, Sam Raimi dirigált, de ez még nem jelenti azt, hogy ismét visszatérne a hálószövő szuperhőshöz.

Strange új kalandjában több, szintén jól ismert marveles arccal is találkozhatnak a nézők, és habár a cselekmény is elég különleges, sajnos nem ez lett az MCU leghosszabb alkotása. Közben viszont kiderült, hogy eredetileg sokkal tartalmasabbnak szánták a készítők.

Hirdetés

A filmet rendező Sam Raimi egy interjúban árulta, hogy még az újraforgatások ellenére is sok jelenet esett áldozatául a vágószobának, így pedig értelemszerűen a film is kurtább lett. Elmondása szerint a nagyjából 2 órás és 40 perces hosszból 2 óra és 5 perc körüli végeredmény lett, szóval elméletileg több mint fél órányi kivágott tartalom van a Marvel Studios birtokában.

"Próbálok emlékezni, hogy mit rak bele a Marvel a kivágott jelenetekbe. Tényleg az ő döntésük lesz, de azt tudom, hogy legalább két vagy három törölt jelenet be fog kerülni. A teljes terjedelmüket viszont nem tudom."

- tájékoztatott minket Raimi.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szerintetek hogy sikerült a második Doctor Strange-film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)