Hirdetés

Nagyon valószínű, hogy nem folytatódik a Watchmen

|

Damon Lindelof örül a 26 Emmy-jelölésnek, viszont nem érzi azt, hogy újabb évadot tudna csinálni.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb pozitív meglepetését okozta a Watchmen sorozat, mely a képregényekre építkezve, mesélt el 34 évvel később játszódó, érdekes, tartalmas történetet, fontos mondanivalóval. A vezető producer, Damon Lindelof már korábban is azt mondta, hogy amit el akart mesélni, azt elmesélte, és az HBO is úgy nyilatkozott, hogy nélküle nem szeretnének folytatást készíteni, esetleg különálló minisorozatok jöhetnek szóba.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly azután készített interjút Lindeloffal, hogy a sorozat 26 Emmy-jelölést tudhat magáénak, és bár emiatt nagyon boldog, nem változtak a tervei.

"Büszke vagyok mindannyiunk munkájára. Ugyanakkor ez a műsor csak azért működött, mert más írók mesélték el a sztorit, én pedig nem szóltam bele, ami nem volt könnyű számomra. [...] Sokan közülük már saját műsorokon és egyéb projekteken dolgoznak. [...] Nekem az adott volna motivációt, ha ugyanazokkal a művészekkel dolgozhatok, de szétszóródtak a szélben. Ezzel együtt remélem, lesz még több [projekt] a Watchmen alapján. Egyike azon ritka képregényeknek, melyek túllépnek azon, amit általánosságban gondolnak az emberek a képregényekről."

Nem is kell minden sikeres dologból kihajtani a maximumot - erre jó példa a szintén az HBO-nál lévő Westworld, ami a fantasztikus első évad után szinte teljesen leült, és a harmadik felvonást sem szerette igazán a közönség. A tervek persze Lindelof és az HBO részéről is változhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)