Hirdetés

Nagyon visszatérne Keanu Reeves egy régi szerepéhez, de senki nem hagyja neki

|

A színész egy 2005-ös filmet folytatna, Hollywood azonban nem kér belőle.

Hirdetés

Szerencsés helyzetben vannak azok, akik nem tudnak betelni Keanu Reevesszel, hiszen a színész is megállás nélkül pörög, folyamatosan dolgozik valamin. Hamarosan megérkezik a Mátrix: Feltámadások (ami egy nagyon látványos kísérő techdemót is kapott a napokban), de már végeztek a John Wick negyedik részének forgatásával, sőt, az ötödik is tervben van.

Hirdetés

A színésznek azonban a fentebbi filmeken túl is van egy, amit nagyon szívesen újra felelevenítene. Keanu Reeves még 2005-ben öltötte magára John Constantine szerepét, a Constantine - A démonvadász című filmben. Ugyan a film nem aratott kifejezetten nagy sikert, mégis fontos darabbá vált, hiszen annak ellenére, hogy szuperhősfilmről beszélünk, nyíltan beszél vallási témákról és a látványvilága újszerűen hatott annak idején.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Nemrég a The Late Show-ban Stephen Colbert vendégeként Reeves elárulta, nagyon szívesen folytatná a munkát a Sötét Igazság Ligájában (Justice League Dark). A műsorvezető azt mondta, hogy ha jelezné szándékát az illetékesek felé, biztosan lenne lehetőség a folytatásra, a színész azonban cáfolta ezt az állítást:

"Ez nem igaz! Már megtörtént. Nagyon szeretném újra eljátszani John Constantine-t. [...] Már próbáltam, Stephen."

Ugyan Reeves 2005 óta távolmaradt a történettől, John Constantine egy rövid időre visszatért az NBC-nek köszönhetően. Ekkor Matt Ryan alakította a főszereplőt, a műsort azonban hamar elkaszálták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)