Hirdetés

Namor nagyon morcos a Black Panther: Wakanda Forever első előzetesében

|

Végre megérkezett a Black Panther: Wakanda Forever első kedvcsinálója, ami meglehetősen jól néz ki.

Hirdetés

A 2022-es San Diego Comic-Conon nem csak jövőbeli terveit vázolta a Marvel, és a She-Hulk: Attorney at Law új előzetesét dobta be a stúdió, hanem végre megmutatták nekünk, mire számíthatunk év végén a Black Panther: Wakanda Foreverben.

Az új Fekete Párduc moziban értelemszerűen valahogy fel kellett dolgozni a korábbi címszereplő, Chadwick Boseman 2020-as halálát, ezt pedig rögtön egyértelművé teszi az előzetes: T'Challa az MCU-ban is életét vesztette valamilyen módon, egész Vakanda őt gyászolja, elsősorban értelemszerűen a néhai uralkodó családja.

Hirdetés

Igaznak bizonyult minden szivárgás és pletyka, a filmben tényleg Namor lesz a főgonosz (kérdéses persze, mennyire csinálnak belőle negatív karaktert), illetve fel fog bukkanni Riri Williams, vagyis Ironheart, aki 2023 őszén kap majd saját sorozatot a Disney+-on. Most viszont nézzétek meg a még ropogós teaser trailert:

A Black Panther: Wakanda Forever 2022. november 10-én érkezik meg a magyar mozikba. Tudunk hozzá mutatni egy új posztert is:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)