Hirdetés

Napi büntetés: a tornádókkal közlekedő cápák után most itt van a Sharkula, amiben Drakulát keverték az uszonyossal

|

Nem is értjük, eddig miért nem gondolt senki arra, hogy a cápák akár vámpírok is lehetnének.

Hirdetés

A cápás Zs-kategóriás trashfilmek műfajának kétségtelenül a Sharknado széria a királya, de időről időre felbukkannak azért még trónkövetelők. Vannak közöttük (saját szintjükön mérve) ötletesebb és fantáziátlanabb megoldások, de olyan agymenés ritkán szakad ránk még azért így is, mint a Sharkula.

Igen, ha a film címéből nem lenne egyértelmű, akkor gyorsan tisztázzuk: ezúttal egy vámpírcápa osztja (és issza) a vért.

Hirdetés

A Sharkulát egy igazi istenadta tehetség, Mark Polonia írta és rendezte, aki korábban olyan örök klasszikusokat álmodott képernyőre, mint a Noah's Shark és a Sharkenstein.

Tényleg teljesen felesleges szaporítani a szavakat, nézzétek meg az alábbi trailert, ami (és ez tényleg nem kis teljesítmény) sikeresen alulmúlja a gimnáziumi tömegkommunikáció órán született pályamunkák kegyelemkettessel átengedett képviselőit is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)