Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a 2022-es The Batman Adam Westtel a főszerepben

|

Szürreálisan zseniális lett a The Batman és az Adam West-féle Denevérember keveréke.

Hirdetés

Én személy szerint kifejezetten szerettem az új The Batmant, ami cseppet sem mellékesen már az HBO Maxon is megtekinthető. Korábban sokan tartottak attól, hogy Robert Pattinson elbukik majd, mint Gotham City sötét lovagja, de szerintem ez sem történt meg, Pattinson immár nem első alkalommal bizonyította, hogy egy tehetséges színész. 

Az alábbi videó viszont azt képzeli el, milyen lenne, ha nem ő kapta volna meg végül a címszerepet, hanem helyette valami földöntúli dimenziókapu a '60-es években futott Batman tévésorozat főhősét, Adam Westet varázsolta volna Matt Reeves filmjébe.

Hirdetés

A végeredmény persze több mint megmosolyogtató, hiszen egy kifejezetten sötét tónusú adaptációról van szó, Adam West Batman alakítása viszont anno maga volt a délutáni gyerekmatiné. A Corridor YouTube-csatornán tekinthető meg ez a csoda, parancsoljatok:

A The Batman egyébként a kasszáknál is tarol, a szemfüles nézők pedig a napokban egy easter egget is kiszúrtak a filmben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)