Hirdetés

Napi büntetés: 2020-ban csak egy átlagos nap, amikor Steve-O óriásplakáthoz ragasztja magát

|

Az egykori Jackass-tag úgy gondolta, ez a legjobb módja annak, hogy új műsorát promózza.

Hirdetés

A Jackass csapatának jó néhány tagja mélypontra került a múltban, köztük Steve-O is, aki a leghülyébb, legcéltalanabb idiótaságokat csinálta a műsorban. Miután a Jackass véget ért, 2006-ig dolgozott a Wildboyz nevű szérián, 2008-ban viszont - a sokéves drog- és alkoholfogyasztás következményeképp - súlyos problémák jelentkeztek nála, ezért barátai orvosi javaslatra pszichiátriára, majd rehabra küldték. Végül valamelyest helyrejött, stand-upozni kezdett (meg eltörte az orrát Mike Tyson öklén, csak a szokásos), és most is egy fellépését kívánta úgy promózni, hogy egy Los Angeles-i hirdetőtáblára ragasztotta magát.

Hirdetés

Illetve hát ragasztották őt, és Instagram posztjában azt külön kiemelte, hogy profik segítségével került oda, esélytelen, hogy lezuhanjon. Milyen jó, hogy arra is figyeltek, hogy tudjon posztolni onnan fentről...

Legalább másfél órán át lógott fent, aztán megérkeztek a rendőrök, majd a tűzoltók, akik segítettek neki lejutni. Bár Steve-O azt remélte, hogy nem kell a városnak értékes erőforrásokat mozgósítania az ő hülyesége miatt, végül kellett, de legalább nem emeltek vádat ellene.

A Jackass több tagjának közreműködésével készült Gnarly a saját weboldalán nézhető meg 9,45 euróért cserébe, és meztelenség, hasztalan és veszélyes mutatványok, valamint "szörnyű viselkedés" látható benne. A trailert a linken találjátok, erősen korhatáros.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)