Hirdetés

Napi büntetés: 30 éves a pankráció történetének egyik legbizarrabb meccse, amiben ringbe léptek a Tini Nindzsa Teknőcök

|

Volt sok fura húzása a múltban a WWE-nek, de a Tini Nindzsa Teknőcökre azért tényleg senki sem számított 1993-ban.

Hirdetés

Aki látott már akár csak pár meccset is az amerikai pankráció fellegvárának számító WWE (leánykori nevén WWF) felhozatalából, az pontosan tudja, miről szól a modern gladiátorok cirkusszal kevert elegye: legalább annyira fontos a körítés, a különböző felvett karakterek bemutatása, a bunyó előtti szájkarate, mint maga az összecsapás. És bizony volt, amikor oly mértékű szürrealitás fészkelte be magát a tévéképernyőbe az adás közben, hogy arra tényleg nehéz szavakat találni.

Ennek egyik legékesebb példája pedig most lett kereken 30 esztendős. Három évtizeddel ezelőtt ugyanis beugrált a ringbe két Tini Nindzsa Teknőc (bocsánat, a teljes plágium elkerülése végett Toxic Turtle), és ők mérkőztek meg két emberi ellenféllel.

Hirdetés

A "The Toxic Turtles" nevezetű formáció jelmezei alatt egyébként Duane "Gillberg" Gill Barry Hardy bújtak meg. Csapjatok rá a Play gombra, és "élvezzétek" ezt a múltidézést, és gondoljatok bele: ez egyszer tényleg megtörténhetett. Szerencsére csak egyszer, a The Toxic Turtles soha a büdös éleben nem tért vissza. Talán nem is baj.

Közben egyébként az immár A-listás színésznek számító John Cena is visszatért a pankrációhoz, sőt már az is kiderült, kivel fog megmérkőzni a WrestleMania 39-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)