Hirdetés

Napi büntetés: a Daredevil főcímdala, ahogy még nem hallottad

|

A The Warp Zone videójában nem csak maga a zene csodálatos, hanem az énekesek is.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a The Warp Zone csatorna több mint egymillió feliratkozóval büszkélkedhet. A srácok nagyon ügyesen énekelnek, stílusukkal pedig egy olyan közönséghez tudják eljuttatni az acapellát, ami alapvetően valószínűleg nem lenne erre fogékony.

Új videójukban a Daredevil főcímdalát hallhatjuk egy percen át, hangszerek nélkül. A videó apropóját a sorozat második évadának indulása adta. Az öt énekes egy-egy karakternek öltözött, és ugyan a Megtorló, Matt Murdock, Daredevil és Kingpin is felismerhető, a legzseniálisabb talán mégis Elektra. Azokra a tőrökre tényleg szükség volt ehhez? Mindegy is, hallgassátok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)