Hirdetés

Napi büntetés: a Free Guy előzetesét néző Deadpool lett a karakter MCU-s belépője

|

Deadpool hivatalosan is a Marvel Filmes Univerzum része, Korggal nyomnak közös reakcióvideót.

Hirdetés

Óriási felvásárlások és összeolvadások mentek végbe a közelmúltban, és a folyamatok végén odáig jutottunk, hogy nem csak Deadpool filmes jogai kerültek vissza a Marvelhez, de a Disney (egész pontosan a 20th Century Studios) alá tartozik Ryan Reynolds új filmje, a Free Guy is, mely halogatások után talán augusztusban tényleg mozikba kerülhet.

És ha már minden így összeállt, most készült egy egészen kiváló videó, benne Deadpoollal, a Taika Waititi által megszólaltatott, a Thor: Ragnarökben látott Korggal, és természetesen a Free Guy új előzetesével.

Hirdetés

Azért is fontos pont ez a történelemben, mert ezzel debütál Deadpool a Marvel Filmes Univerzumban. Hivatalosan viszont a két képregényszereplő pusztán reagál a trailerre, de Deadpool azért megjegyzi, hogy nem őt választotta volna maga mellé, csak mindenki más a Disney+-szal van elfoglalva.

A Deadpool 3 már készül, a forgatókönyvet Reynolds írja, és nem fogják visszafogni magukat az alkotók, R-besorolásra (18+) számíthatunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)