Hirdetés

Napi büntetés: a Godzilla vs. Kong mintájára érkezik az Ape vs. Monster

|

A Sharknado alkotói megcsinálják a Godzilla vs. Kongot úgy, ahogy az HBO nem volt képes.

Hirdetés

Az Asylum stúdiót 1997-ben, 24 éve alapították, a tagjai pedig az indulás óta számtalan okot adtak arra, hogy sírva röhögjünk, vagy a falba verjük a fejünket. Alkalmanként a kettőt egyszerre. Az ő nevükhöz köthetők például a rendkívül népszerű és a kritikusok által is elismert (nem) Sharknado filmek, de a Transmorpherst, a Geo-Disastert és egy saját Alien Predatort is leraktak már az asztalra.

Ezek után nem okoz meglepetést, hogy a Godzilla vs. Kong mellett sem tudtak elmenni, így ennek is elkészítik a nyilván jelentősen színvonalasabb változatát. A trailer premierje be is van időzítve a YouTube csatornájukon.

Hirdetés

A filmről jelenleg még semmilyen információ nem nyilvános, így mindenképpen meg kell várnunk, hogy eljöjjön a május harmadika, és végre megnézhessük, milyennek is kellett volna lennie az HBO szuperprodukciójának.

Nektek tetszett a Godzilla vs. Kong? A javított verziót is megnézitek majd? Egy naptári figyelmeztetőt mindenesetre állítsatok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)