Hirdetés

Napi büntetés: A Gyűrűk Ura szovjet változatánál nem találsz ma furcsábbat

|

J.R.R. Tolkien fantáziavilága meglehetősen szürreálisan néz ki ebben a feldolgozásban.

Hirdetés

Már türelmetlenül várjuk, hogy az Amazon mutasson valamit a felügyelete alatt készülő A Gyűrűk Ura sorozatból, elvégre a könyveket már rongyosra olvastuk, a filmeket pedig pixelesre néztük.

Azt gondoltuk, hogy már mindent láttunk, amit J.R.R. Tolkien univerzuma adhat nekünk, viszont egyvalami elkerülte a figyelmünket: létezik egy szovjet változat is, amit még 1991-ben készítettek. 

Hirdetés

A KGB Files nevű Twitter-oldal tett közzé egy videót, amely A Gyűrűk Ura különleges, sokak által nem ismert verzióját tartalmazza: ezt a kétrészes adaptációt egy szovjet csatorna készítette egy leningrádi stúdióban a '90-es évek elején, és csupán egyszer kerültek adásba. Hosszú ideig úgy hitték, hogy elveszett a felvétel, ám nemrég előkerült, és alább ti is megnézhetitek. Kicsit olyan, mint azok a svédelt trailerek, amiket alacsony költségvetésből forgatnak a rajongók, csak éppen hosszabb. Nem, nem április elsejei tréfa.

Nektek hogy tetszik ilyen tálalásban Frodó, Gandalf és a többiek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)