Hirdetés

Napi büntetés: a hollywoodi sztárok most azon vitatkoznak, hogy ki mennyit fürdik

|

Mila Kunis, Dwayne Johnson és Jason Momoa is felkapta ezt a rendkívül fontos és közérdekű témát.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy az internet népe állandóan kiakad valamin (elég csak Dwayne Johnson hasfalának kifogásolására gondolni), és előszeretettel kap fel olyan témákat, amelyen keresztül hashtagek mögé rejtve nevelhet, megmondhat, alázhat, kinyilatkoztathat. 

Legutóbb attól durrantak be a virtuális eszmecserék, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher a népszerű komikus, Dax Shepard podcastjának (Armchair Expert) vendégeként azt találták mondani, hogy ők bizony nem fürdenek naponta és a gyermekeik is követik a példájukat. Hogy ez mennyire követendő, abban megoszlanak a vélemények, hívatlanul is rengetegen fejtették ki az álláspontjukat a témával kapcsolatban, és persze a hírességek is meglátták a szereplési lehetőséget higiéniaügyben. 

Hirdetés

Bármennyire is abszurd ezen vitát nyitni, a sztárok egymásnak feszültek a fürdeni/nem fürdeni tengely két oldalán elhelyezkedve. Dax Shepard felesége, Kristen Bell és Jake Gyllenhaal például egyetértett Kutcherékkel, míg Dwayne "The Rock" Johnson azt mondta, hogy ő legalább háromszor zuhanyzik naponta: az ágyból kiugorva egy hideg zuhannyal indítja a napot,  edzés után egy meleg vízzel való tusolás jön, majd egy forró zuhannyal zárja a napot. Sőt, folyamatosan mosakodik, bőrradírt is használ, továbbá (hamisan) énekel hablegénykedés közben. Nem volt könnyű, de a tömegek megnyugtatása érdekében nem sajnáltuk rá az időt, és felkutattunk egy képet, amin a Szikla a zuhany alatt áll - igaz, ez már egy korábbi fotó. 

Jodie Turner-Smith azzal kontrázott Kunisék szavaira, hogy az ő házában bizony fürdenek, és ezt vallja Bethenny Frankel (New York igazi feleségei, Hollywood Hills 90028) is, aki szigorúan megköveteli a lányától is a rendszeres tisztálkodást, ami "tisztító, pihentető és segíti az alvást".

De ki másnak lehetne több joga eldönteni ezt a kérdést egyszer s mindenkorra, mint Atlantisz királyának? Jason Momoa legújabb filmje, a Netflixre érkező Édes kislányom (Sweet Girl) promóciója kapcsán adott interjúban osztotta meg nevetve, hogy mit gondol az egészről. Az alábbi videóban, két és fél perc körül mondja el hihetetlenül lazán, hogy ő nem követ semmilyen trendet, zuhanyzik, elvégre ő Aquaman, a vízben él. A színész egy félmondattal arra is rávilágít, hogy Hawaiiról származik, szóval amíg sós víz van, addig gond egy szál se. 

Persze el lehetett volna vinni ezt a beszélgetést olyan irányba is, hogy melyik módszer az egészségesebb az egyes évszakokban vagy éppen hogy mi a legoptimálisabb a Föld édesvízkészletének felhasználásának szempontjából, de a közösségi médiás szájkaraté ismételten fontosabb volt. 

Szerencsére mi, magyarok az életvezetési tanácsadás legnagyobb mesterétől tanulhattuk meg az örök érvényű bölcsességet még a net hőskorából: 

Ne fürgyé' le!

Aki érti, érti. Gyuri érti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)