Hirdetés

Napi büntetés: a Pokémon főcímdalának drámai változata átértékel mindent

|

A zsebszörnyek elkapásának izgalmát felváltotta a pátosz, dobbanj szív, tágulj pupilla!

Hirdetés

"A célom az, hogy jó legyek, hű társam oldalán..." valószínűleg ti is fejből folytatjátok a Pokémon főcímdalának szövegét, amelybe olyan dinamikusságot pakoltak a készítői, hogy akárhányszor meghalljuk, legszívesebben mindent félredobnánk és edzőnek állva járnánk a világot lényeket keresve (tulajdonképpen csináljuk is, Pokémon GO a neve a jelenségnek).

Az anime bemutatkozása óta rengeteg feldolgozást kapott már Ash Ketchum kalandjait felvezető zene (a Gotta Catch 'em all!, vagyis Szerezd meg hát mind!), most viszont valami olyasmi készült belőle, amilyet valószínűleg hozzánk hasonlóan még ti sem láttatok korábban. 

Hirdetés

A TikTokot böngészve bukkantunk rá az alábbi gyöngyszemre, amelyben emberünk lényegében úgy adja elő az említett főtéma szövegét, mintha csak verset mondana, viszont annyi komolyságot visz a dologba, hogy az egészen drámai tónust ad a többnyire könnyed sorozatnak. 

@noble_son

Reply to @trevorgentry440 i choose u!🔥💦🍃⚡️ #pokemon #voiceover #voiceactor #anime #cartoon

♬ original sound - Noble Son

Hasonlítsátok össze az eredeti változattal, és megértitek, hogy mire gondoltunk: 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Persze nem hagyhatjuk ki a magyar verziót sem, amely sokunkban ébreszt szép emlékeket:

Ti milyen stílusokban tudnátok még elképzelni a Pokémon főcímdalának előadását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)