Hirdetés

Napi büntetés - a Sharknado 3 bizony fájni fog

|

Ha van olyan film, aminek mindenképpen trilógiává kellett duzzadnia, az biztos, hogy a Sharknado. Több szinten lesz kellemetlen a harmadik epizód.

Hirdetés

A bátyámmal rajongunk a zsékategóriás horrorfilmekért, zabáljuk az uzsipénzből összepakolt alkotásokat, őszintén tudunk nevetni az olyan zombimaszkokon, amikből hátul kilóg a jelmezkölcsönző cetlije és örömkönnyeinket törölgetve nézzük, ahogy pusztít a két számtech óra szünetében összeollózott CGI mutáns. De a Sharknado sajnos még a rendező hátsókertjében forgatott zombifilm által nem túl magasra rakott lécet sem tudja megugrani. Bezzeg a Sky Sharks

Ha jártál az elmúlt pár évben az interneten, akkor nyilván belefutottál már a Sharknado valamelyik epizódjába. Ha így volt, a szórakoztatóipar nevében is elnézést kérünk. A sorozat sikerének titka valahol ott keresendő, ahol a különböző fű/kő/kecskeszimulátoroké is megbújik, mélyen az emberi lélek igénytelenségében. 

A Sharknado 3 premier július 22-én várható a Syfy csatornán, és ezúttal - immár direkt paródiaként - a nagy költségvetésű katasztrófafilmeket igyekszik kifigurázni. Tara Reidhez és Ian Zieringhez viszont most már rengeteg olyan színész és ismert személyiség is csatlakozott, aki máshol nem kap már munkát szebb napokat is látott Hollywoodban. Bo Derek, Jerry Springer és egy hadseregnyi pornószínésznő és playmate mellett ott lesz például mindenki kedvenc David Hasselhoffja is, akinek egyébként általában nem kell egy egész cápavihar, hogy nagyon fájjon. Csak egy green screen.

Jó szórakozást kívánunk. A videojátékhoz is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)