Hirdetés

Napi büntetés: a Star Wars sztárja botrányos múltja után hazánkban kezdett új életet

|

A temetetlen múlt. A legmocskosabb bulvár. Egy új élet. Na jó, és új remény. De ami ezután következik, azt nem fogjátok elhinni.

Hirdetés

Igen, igen, egyébként is bulvárosodik a GSO, de most aztán egyenesen olyan mélyre megyünk bulvárban, amennyire az emberileg és szakmailag lehetséges.

Egyébként pedig csak arról van szó, hogy anélkül, hogy ismernénk a Palóc Videotéka alkotóit, minden mögöttes szándék nélkül zseniálisnak gondoljuk a munkájukat, és nem hisszük el, hogy nem érdemelnek komolyabb nézettséget. Az 1956-os Call of Duty videót is ők készítették, ha esetleg kapaszkodót keresnétek az azonosításhoz, de minden más munkájuk is tiszteletre méltó.

Hirdetés

Most a Star Wars világa keveredik a tévés bulvárműsorok hangulatával, nem is nagyon kell magyarázni a totál abszurd élményt, nézzétek meg magatok egy határozott kattintás után:

Nem is kell ennél több mára. Illetve ha mégis kell ennél több, akkor nézzétek meg a csatornájukat, leírtuk már párszor, de szerintünk tényleg megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)