Hirdetés

Napi büntetés: animeként is nagyon ütős Will Smith Chris Rocknak lekevert pofonja

|

Hát persze, hogy Will Smith ordas nagy csicskalángosa kapcsán is előkerült a JoJo's Bizarre Adventure anime.

Hirdetés

Mémek cunamiját szabadította rá az internet kies tájaira az idei Oscar-gála, melyen Will Smith úgy érezte, a feleségén viccelődő humoristát, Chris Rockot csak úgy teheti helyre, ha felballag a színpadra, és egy csattanós nagy pofonnal kínálja meg a humorista orcáját. Sokan sokféleképpen körültáncolták már a témát, tavaly indult társoldalunkon, a Bronsonon például megjelent egy velős véleménycikk, amit érdemes lehet elolvasni. Mi most azonban a mémekre koncentrálunk.

Azok közül is egy TikTokra felkerült videóra, ami animét varázsol a díjátadón történt pofozkodásból. 

Hirdetés

Akik ismerik a JoJo's Bizarre Adventure című népszerű animét, azoknak nem lesz ismeretlen az alábbi párbeszéd, amely Dio és Jotaro Kujo között zajlott le a JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusadersben. Ennek a hangját vágták most rá az ominózus pofon felvételére, és még egy kis vizuális tuningot is kapott az egész a tökéletes összhatás érdekében. A végeredmény magáért beszél.

@sidthedog_ #oscars #willsmith #chrisrock #slap #anime #meme #staged ♬ original sound - Sidthedog

Ha esetleg nem lenne meg az eredeti animés jelenet, akkor referenciaként alább ezt is megnézhetitek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)