Hirdetés

Napi büntetés: Jézus lesz a következő Bosszúálló?

|

Egy mexikói templom plakátjáról derül ki, hogy hamarosan Jézus Krisztus is csatlakozik a Vasemberhez és Amerika Kapitányhoz.

Hirdetés

A képregényekben gyakorlatilag folyamatosan változik, hogy éppen melyik szuperhősökből áll a Bosszúállók, vagyis az Avengers csapatának aktuális felállása, de a legtöbben még így is azt a verziót ismerik, amit a filmekben is láthatunk. Tony Stark és Steve Rogers mindig is oszlopos tagjai voltak a csapatnak, de Mexikó egyháza úgy gondolta, hogy új arcokra lenne szükség és ugye ki más lenne jobb választás, mint maga Jézus Krisztus.

Már egy ideje keringenek ezek a mexikói katolikus egyháztól származó plakátok, az internet pedig gyakorlatilag azonnal elfogadta, hogy mostantól a Vasember és Amerika Kapitány is a húsvét jelképévé váltak. A plakáton szereplő cím és szlogen megegyeznek a Youth Easter National Facebook-csoportban szereplőkkel, ami feltehetően a fiatalokat célozza, valószínűleg ezért kerültek ezek a karakterek a plakátra.

Mindenesetre jópofa ötlet, így igyekeznek kapcsolatot teremteni a fiatalsággal és hát persze nem ez az első eset, hogy akcióhőst csinálnak Jézusból, hiszen az In The Name Of The Gun című klasszikus webképregény teljes egészében erről szólt.

És mivel ma a magyar költészet napja van, vers sem maradhat ki: 

Jézusom, ki jöhet még most:
Toldi, Gandhi, Nietzsche?
A Bosszuállók csapatában
Nincs már sok hely így se
De képzeld oda bátran
a te példaképed
Ki tudja, egy napon talán
Lehet saját képregényed

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)