Hirdetés

Napi büntetés: ha már van bébi Yoda, miért állnánk meg itt?

|

Egy magyar művész keze alatt bébi Jabba is életre kelt. Nem vinnéd haza.

Hirdetés

A The Mandalorian sokunk nagy örömére egy olyan sorozat lett, mely nem éri be a minimummal; mer merészeket húzni és rengeteg érdekes dologgal bővíti az univerzumot. Amellett, hogy a rajongók között remek vitaindító a cselekmény, az internet sztárjává mégis a baba Yoda vált, aki a legendás Jedi mester titokzatos fajának egy ifjú képviselője és persze iszonyú cuki. Úgy néz ki, hogy a megfiatalítás megihletett néhány művészt is, így mos már Jabbát is láthatjuk babaként. 

Hirdetés

A concept artistként dolgozó (nem mellesleg magyar származású) Saby Menyhei álmodta meg, hogy milyen lehetett a hutt bűnözőfejedelem baba (esetleg poszt-lárva, nem tudjuk hogy megy ez a huttoknál) korában. Valószínű, hogy a leginkább egy varangy és egy meztelencsiga törvénytelen nászából született ivadékra hasonlító plüsst kevesebben vennék meg, ha a merchandise kerülne a sor, de azért mindenképp érdekes kísérlet (a cumisüveg és a Leia bábu mindent visz):

Ha arra gondolunk, hogy egy ez tendencia, mely után a Star Wars összes fontosabb szereplőjének baba változatát megkapjuk majd, akkor nem tudjuk, hogy örüljünk vagy rettegjünk. Itt jegyezzük meg, hogy még a kánon szerint is feltűnt már egy hutt poronty a képernyőkön, méghozzá a Star Wars: A klónok háborúja animációs filmben. Akkor Jabba gyermekét, Rottát láthattuk:

Saby Artstation oldalán egyébként még rengeteg Star Wars témájú jóságot találhattok, tehát mindenképp megéri lecsekkolni a munkáit.

Ha nem vagytok teljesen képben azzal, hogy hogyan is illeszkedik a baba Yodát is bemutató The Mandalorian a Star Wars idővonalába, akkor annak ebben a cikkben jártunk utána, az eddig megjelent részekről szóló kritikáinkat pedig itt, itt és itt olvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)