Hirdetés

Napi büntetés: bébi Yodát imádtad, de a tinédzser verzió az agyadra fog menni

|

Valahogy így festene animációs sorozatként pár év múlva a Star Wars: The Mandalorian duója, a pocakot eresztett Mando és az immár tinikorba ért Yoda.

Hirdetés

Bébi Yoda (avagy ugyebár "a Gyermek") első felbukkanása pillanatától a rajongók nagy kedvence, nemrég az is kiderült, hogy az utóbbi időben messze az ő nevére kerestek rá a legtöbben. Kétségtelen, hogy végtelenül cuki a mini erőhasználó, az alábbi videó viszont épp azt képzeli el, hogyan válik belőle pár (vagy fajára való tekintettel ki tudja mennyi) év után egy végtelenül idegesítő, bunkó kiskamasz. 

Hirdetés

Tinédzser Yoda cseppet sem kedves, folyamatosan lázad a szülői dominancia ellen, visszabeszél, emós cuccokat hord, e-cigizik, és természetesen még egy garázsbandája is van, csak hogy teljes legyen az összkép. Minden adott tehát egy szórakoztató (vagy épp bizarr?) sitcomhoz, erre persze a doboznevetések is rásegítenek az AOK videójában. 

Ti megnéznétek többet is ebből a fiktív szériából, afféle bűnös élvezetként? Mi simán vevők lennénk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)