Hirdetés

Napi büntetés: Ben Affleck megbánta volna, hogy ő lett Batman? (videó)

|

Egy riporter megkérdezte a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala főszereplőit, hogyan vélekednek a film fogadtatásáról. Ben Affleck arca mindent elárul.

Hirdetés

A legtöbb kritikus finoman szólva nem volt elragadtatva a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című legújabb DC Comics mozi láttán. A hiba okát érthető módon gyorsan meg kellene találni, sokan pedig a rendezőt okolják az egészért. Egyesek már most azt feltételezik, hogy emiatt a Warner Bros. elveheti Zack Snydertől a jelenleg még előkészületi szakaszban lévő Igazság Ligája filmeket. Most azonban koncentráljunk inkább arra, hogyan érinti a mozi főszereplőit az elmaradt siker.

Egy interjú során a két címszereplő, Ben Affleck és Henry Cavill kapta meg azt az igencsak kellemetlen kérdés, hogy mi a véleményük a Batman Superman ellen fogadtatásáról. Jól látszik, hogy mindkét színész nagyon feszeng, Henry Cavill viszont gyorsan megragadja a szót és elkezdi ecsetelni álláspontját. Affleck eközben szótlan marad és olyan elképesztő szomorúságot árasztó módon bámulja maga előtt a padlót, hogy ezt látva szinte az ember könnye is kicsordul. Az alábbi igazán remekül komponált videóban a jelenet aláfestő zenét is kap, a The Sound of Silence tökéletes választás volt. Miután Cavill befejezi mondandóját és a zene elhalkul, a riporter Affleck véleményét is megkérdezni. A színész csak ennyit válaszol: "Egyetértek." 

Szerintetek Ben Affleck már megbánta, hogy elvállalta Batman szerepét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)