Hirdetés

Napi büntetés: karambol lett az eddigi leghülyébb Bird Box kihívás vége

|

Nem ajánlatos letakart szemmel autót vezetni, de persze akad olyan, akit ez nem tántorít el attól, hogy kipróbálja a dolgot.

Hirdetés

Elég nagy népszerűségnek örvend a Netflix egyik új filmje, a Bird Box, amiben a Sandra Bullock által játszott főhősnek sok esetben bekötött szemmel kell túlélnie a kalandot. Azonban valamilyen oknál fogva egy új mém lett ebből az egészből, és már meg is történt az első komolyabb baleset.

Hirdetés

A Utah államban lévő Layton City rendőrsége a Twitteren tett közzé egy nemrég történt esetet, amely során egy 17 éves lány a Bird Box kihívást követve egész egyszerűen az arcába húzta a sapkáját vezetés közben, miközben még egy 16 éves utas is ült a járműben. Érthető módon nem tartott sokáig a mutatvány, ugyanis a lány hamar átsodródott a másik sávba, ahol aztán összeütközött egy másik autóval, majd még egy zajvédő falnak és egy lámpaoszlopnak is ütközött

Csodával határos módon senki sem sérült meg a balesetben, de remélhetőleg ez elég intő jel azok számára, akik eddig csak tervezgették, hogy kipróbálják ezt a furcsa kihívást. Korábban egyébként már a Netflix is megkérte a rajongókat, hogy ne csinálják a Bird Box kihívást, de úgy tűnik, nem mindenki hallgat a kedvenc streaming oldalára.

Ti láttátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)