Hirdetés

Napi büntetés: Amerika Kapitány, ismerd meg az európai országok Kapitányait is

|

Mi lenne ha saját szuperhőse lenne az összes országnak Európában? Erre a kérdésre keresi a választ a Captain Europe paródia videó.

Hirdetés

Hatalmas siker a harmadik Amerika Kapitány mozi, vagyis a Polgárháború, világszinten már egymilliárd dollár közelében jár a film. A PistolShrimps nevű YouTube csatorna pedig nemrég elkészített egy elképesztően vicces paródiát a legújabb Marvel film kapcsán.

A Captain Europe, azaz Európa Kapitány című videó azt mutatja be, hogy milyen lenne, ha az európai országoknak is saját szuperhőssel büszkélkedhetnének. Az egyes Kapitányok pedig saját nemzetük legismertebb sztereotípiáit tükrözik. Skócia Kapitánynak például egy szavát sem lehet érteni, Franciaország Kapitány önmarcangoló és mélabús, Spanyolország Kapitány egész nap sziesztázik, Svájc Kapitány pedig a végsőkig semleges próbál maradni. Fent ti is megnézhetitek a videót.

Szerintetek Magyarország Kapitány milyen tulajdonságot tudhatna magáénak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)