Hirdetés

Napi büntetés: Chris Evans meztelen képet posztolt, úgyhogy az internet tele van... a kutyás fotóival

|

A színész Instagramra tett ki egy sztorit, ami többet mutatott, mint tervezte, de az internet népe igyekszik megvédeni őt és mentális egészségét.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum színészeit egyébként is rendszeresen keblére öleli az internet, az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans meg kiemelten nagy tiszteletnek, szeretetnek örvend rajongói körében, és a közösségi médiát is aktívan használja többek között politikai témákban, illetve azért, hogy kutyáját megmutassa a világnak. Azt is sokan tudják, hogy amikor beindult hollywoodi karrierje, szorongás lett úrrá rajta, és egy olyan embernek, aki hasonló kényelmetlenségekkel küzdött élete során, különösen nem tesz jót, ha kiszivárog egy meztelen kép róla. 

Hirdetés

Az történt, hogy Evans megosztott egy sztorit Instagramon, családjával játszott a Heads Up nevű játékkal - csak hogy ezt valamiért úgy tette fel, hogy rögzítette a telefonja képernyőjét, és amikor bezárta a videót, látszottak egyéb fotói, köztük egy olyan, amin, nos, egy férfi nemi szerv volt látható. A népszerű elmélet szerint ez az övé, de sosem tudjuk meg, nem is igazán fontos. Még az is lehet, hogy valaki segít menedzselni az instáját, és valójában nem Evans telefonjáról került ki a poszt.

Persze sokan lementették az albumot ábrázoló képet, és ha valaki nagyon keresi, megtalálhatja, de a Twitter népe ennél sokkal kreatívabb. Ha rákeresünk a színész nevére, vegyesen találhatunk olyan posztokat, amik a méretén poénkodnak, mint például ez:

De még több olyan van, ami arra kéri a többieket, hogy tiszteljék a színész magánéletét, és inkább ilyen képek terjedjenek róla:

Többen kiszúrták, hogy az albumban egy olyan, Evanst ábrázoló profilkép is volt, amire a "GUARD THAT P*SSY", avagy "ŐRIZD AZT A...khm, CICÁT" feliratot írták, illetve számos k-pop rajongó cseréli ki különböző koreai énekesek képére az egészet kirobbantó fotót. Összességében jó látni ezt az összefogást, és kíváncsian várjuk, a színész maga hogy reagál az egész sztorira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)