Hirdetés

Napi büntetés: David Hasselhoff metálklippel jelentkezik

|

Mitch Buchannon és Michael Knight megformálója sosem volt még ilyen kemény.

Hirdetés

Létezik egy kéttagú, CueStack nevű metálbanda, aminek tagjai 2018-ban összeálltak a '80-as/'90-es évek kétlábon járó mémjével, David Hasselhoffal. A legenda végül felénekelt pár demót, és össze is jött egy teljes szám alapja, de kifutottak a pénzből, így nem készült el sem a tervezett videóklip, sem a szám lecsiszolt verziója.

Hirdetés

A srácok indítottak most egy Kickstarter projektet, amire 6000 dollárt vártak. Mivel az interneten vagyunk, ahol mindenki hajlandó rátolni a világ összes pénzét egy rossz mémre, természetesen már meg is lett az összeg és a hír írásának pillanatában már 11 000-nél jár a persely, így biztos, hogy lesz Hasselhoff metálzenei klip, és egy rakat, ahhoz kapcsolódó ajándéktárgy.

Hogy erre mennyire van szüksége az emberiségnek, az kérdéses, de a számok azt mutatják, hogy eléggé. A végén még Hasselhoff fogja elhozni a metálzene új aranykorát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)