Hirdetés

Napi büntetés: de miért akar Adele állandóan pizzát rendelni?

|

Az énekesnő új dalát nemcsak a rádiók, hanem a videósok és a telefonbetyárok is felkapták, így egymás után érkeznek az egyre fájdalmasabb alkotások.

Hirdetés

Adele új, Hello című dala egy pillanat alatt sláger lett, azóta gyakorlatilag bárhová is kapcsol az ember, minden rádióadón felbukkan. Ezen persze senki sem csodálkozik, a rengeteg újrahallgatás miatt azonban pár emberben elpattant valami.

Több átirat is született, sőt, némelyikhez saját klipet is forgattak az alkotók, a legnépszerűbb téma, ami köré kihegyezték a feldolgozásokat azonban egyértelműen a pizzarendelés. Adele a szerelmi bánatot sutba dobva inkább azon siránkozik, hogy hol késik már az az átkozott sonkás-gombás.

Valaki ennél is magasabb szintre emelte a dolgot, és megpróbált ténylegesen pizzát rendelni a dal segítségével. Rövid részletekre vágta a számot, majd a diszpécser kérdéseire ezeket lejátszva válaszolt. Mi nagyon drukkoltunk, de sajnos a rendelés végül meghiúsult, ettől függetlenül értékeljük a minden bizonnyal kamu próbálkozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)