Hirdetés

Napi büntetés: egy kisebb vagyonért akár Luke levágott kezét is kiteheted a polcra

|

Egyre többen tesznek ki fénykard replikát a polcra, de mi van azokkal a rajongókkal, akiknek ez már egyszerűen nem elég?

Hirdetés

Már tegnap is egy hasonló témát jártunk körbe, de se szeri se száma az értelmetlen Star Wars replikáknak és ajándéktárgyaknak, így már most borítékolható, hogy a film premierjéig még párszor elcsodálkozunk majd az emberi őrület határtalanságán.

A Star Wars filmekben legalább annyi a megcsonkított karakter, mintha egy háborús veteránokról szóló dokumentumfilmet néznénk, az olasz Alessandro Randi, vagy művésznevén Codec Zombie pontosan ezt a témát szeretné megörökíteni legújabb sorozatával, amelynek a Saber Cuts nevet adta. A sorozat első darabja, a Luke levágott jobb kezét ábrázoló "játék" már kapható is.

A mindössze 7 centis fénykardot markoló kézfej műgyantából készül, a művész kézzel festi. Mindössze 50 darab készült belőle, amelyek mindegyike számozott. A Spoke Art oldalán már meg is vehetjük az első 25 darab valamelyikét, potom 125 dolláros, vagyis durván 34 ezer forintos áron. Még a hülyének is megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)