Hirdetés

Napi büntetés: egy női fenék volt a Twitch legnézettebb klipje májusban

|

A minimalista kompozíció közel félmillió nézőt vonzott, magas minőségen pörög a tartalomfogyasztás.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben felpörgött a Twitch és az erotikus töltetű tartalmak viszonya körüli vita, miután medencés-bikinis hot tub streamek hatalmas népszerűségre tettek szert a platformon.

A Twitch végül annyival intézte el a dolgot, hogy egy új kategóriát alkotott a ledérebb tartalmaknak, a május legnépszerűbb klipjét látva pedig nem is csoda, hogy a vezetőség nem siet szabadulni a pikáns műsoroktól.

A StreamCharts májusi adatai szerint az elmúlt hónap legnépszerűbb kilipje ugyanis egy olyan videó volt, amin lényegében csak egy női fenék látszik (na jó, a végén azért beszélget is kicsit a nézőkkel a tulajdonosa).

Hirdetés

Az ominózus ülep a felnőttfilmes Mia Malkovához tartozott, aki közel félmillió nézőt fogott meg azzal, hogy egy jakuzziban háttal állva babrált a törölközőjével. Ha esetleg valaki bele akarna pillantani, az ezen a linken teheti meg, változatosságot ne reméljen, az esztétika feledteti vágyaink sekélyessége és monotonitása miatt érzett esetleges szégyenérzetet.

A videó nézettsége új megvilágításba helyezi a hot tub streameket, hiszen eddig legalább érdemben is beszéltek a lenge öltözetű szereplők, de láthatóan akkor is jól fut a szekér, ha csak a nemesebbik felét mutatja a streamer hosszú időn át. Malkova védelmében persze illik megemlíteni, hogy ő még játszani is szokott, csak az általában kevesebb nézőt érdekel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)