Hirdetés

Napi büntetés: ez nem az a Star Wars szinkron, amit kerestünk

|

A Bad Lip Reading csapata a Star Wars VII premier alkalmából az első részeket szinkronizálta át. Az eredmény megint zseniális lett.

Hirdetés

A Star Wars VII: Az ébredő erő már pörög a mozikban, és köztetek is sokan vannak, akik látták. Ugyan én még lemaradtam, de abban biztos vagyok, hogy annyira nem lesz vicces a film, mint a Bad Lip Reading trilógiája.

A csatorna pontosan azt csinálja, amit a neve is mutat: készítői megpróbálják szájról leolvasni a dialógusokat, több (de inkább) kevesebb sikerrel. Ebből lesznek olyan vicces paródiák, mint a lenti hármas. A Star Wars különösen jó alapanyag, mivel rengeteg karakter van sisakokban, és a srácoknak esélyük sincs megtippelni, hogy hogyan mozgott a szájuk. Mindenesetre megoldották, nézzétek is meg, hogy hogyan.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)