Hirdetés

Itt a Twin Peaks legújabb trailere, de nem lettünk sokkal okosabbak

|

Kevés nagyszerűbb dolgot láttunk mostanság a Showtime rövid és minimalista Twin Peaks reklámjánál, amelyben egyetlen fontos motívum van: a fánk.

Hirdetés

Bár nem is olyan régen kaptunk már egy Twin Peaks-szerű nyomozós kalandjátékot a Variable State és az 505 Games csodája, a Virginia képében, ennyi nem elég ahhoz, hogy felkészüljünk a Twin Peaks visszatérésére, David Lynch kell hozzá... és egy fánk.

A hétvégén a Showtime leadott egy fél perces kedvcsinálót, amellyel arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy 2017-ben folytatódik a minden idők egyik legjobb sorozata, a mára kultikussá vált Twin Peaks, ezt pedig rendhagyó promóciós anyagokkal teszi: 

A teaserben David Lynch-et láthatjuk FBI adminisztrátoraként, Gordon Cole-ként, aki elmajszol egy cukormázas fánkot. Ennyi. A Showtime ízelítője tökéletesen passzol a rendező szériájához, hiszen jóval több kérdést vet fel, mint amire választ ad: honnan szerezte Cole a fánkot? Finom? Ez az egész csak egy álom vagy a valóság? Alig várjuk, hogy minden titokra fény derüljön. 

A Twin Peaks-et valamikor 2017-ben láthatjuk újra Kyle MacLachlannal, valamint olyan beugrókkal, mint Jim Belushi, Richard Chamberlain, David Duchovny, Miguel Ferrer, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth, Tom Sizemore, Laura Dern, Michael Cera, Naomi Watts és Trent Reznor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)