Hirdetés

Napi büntetés: film lesz a Baby Sharkból

|

Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Baby shark! (Valaki mentsen ki innen.)

Hirdetés

Megvan az a végtelenül idegesítő klip, amiben kisgyerekek éneklik, hogy Baby Shark? Még, ha azt is mondanátok, hogy nincs, még akkor sem hinnénk nektek, mivel már 9 milliárd megtekintés van azon a pokoli videón, és biztosak vagyunk benne, hogy ti is azok között vagytok, akik lekattintották.

A Baby Shark akkora jelenséggé vált, hogy egy sorozat is lett belőle, ami a legnépszerűbb szériává vált az 5 év alatti korosztályban. Miközben milliónyi szülő könyörög kegyelemért, addig a Nickelodeon már gyártja a következő évadat, most pedig már a filmet is tervezik.

Hirdetés

Amikor már az emberek azt hitték, hogy biztonságos moziba menni, akkor jött Ramsey Naito, és bejelentette, hogy már tárgyalnak a projektről. A Baby Shark: The Movie a Nickelodeon és a SmartStudy közös filmje lesz. Minden rajongó megnyugodhat, mert a SmartStudy gyakorlatilag az a cég, amelyik beindította a Baby Shark őrületet az eredeti videóval. Jó kezekben van ez a művészmunka.

A projekt még nagyon az elején tart, így a premier dátuma jelenleg ismeretlen. Ettől függetlenül minden szülőt óva intünk: nyitott szemmel járjatok a mozitermek környékén. A végén még berántanak erre a borzalomra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)