Hirdetés

Napi büntetés: ilyenek lennének a filmklasszikusok animált emojikkal

|

Egy videós az iPhone X újdonságával lecserélte a főszereplőket filmtörténelem leghíresebb jeleneteiben az Apple animált hangulatjeleire.

Hirdetés

Ugyan sokak szemében tipikus "A civilizáció megérett a pusztulásra" pillanat volt, mikor az iPhone X bemutatóján az Apple bemutatta az arckövető animojikat, kifejezetten elismerésre méltó technológiai megoldásról van szó. A kreatív felhasználók ráadásul máris új felhasználási módokat találtak az animált hangulatjeleknek.

Hirdetés

Sokan a karaokevideóikat dobták fel velük, egy videós viszont ennél is messzebbre ment és a filmtörténet néhány emlékezetes jelenetére engedte rá a technológiát. Így a Ponyvaregényben Samuel L. Jackson helyett egy kutya fenyegeti Brettet, aki egyébként egy földönkívüli, az Egy becsületbeli ügyben pedig Tom Cruise és Jack Nicholson helyett egy nyúl és egy disznó vitatkozik a tárgyalóteremben. Ezeket a szürreális jeleneteket alább láthatjátok a videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)