Hirdetés

Napi büntetés: ha van macskád, démon nélkül is a Parajelenségekben érezheted magad

|

Sok cicás videó van, de ez az egyik legviccesebb és legijesztőbb mind közül.

Hirdetés

Ti tudjátok még követni, hogy hányadik résznél jár a Paranormal Activity, vagy magyarul Parajelenségek franchise? A Blumhouse durva bevételeket generáló horrorszériája még 2007-ben rajtolt el, majd több folytatást is kapott, a legutóbbi 2015-ben jelent meg Szellemdimenzió (The Ghost Dimension) alcímmel. A sorozat hetedik része is folyamatban van, eredetileg 2021-ben megkaptuk volna, de a Paramount 2022 márciusára tolta el a premiert a koronavírus-járvány miatt. 

Hirdetés

Nos, a stúdió számára lenne egy ötlet a nyolcadik filmhez is, amit egy paródiavideó, a Purranormal Activity és annak főszereplője, OwlKitty szolgáltat. A cirmos ugyanis kísérteteket megszégyenítő módon hozza a frászt gazdáira az éjszaka kellős közepén, amelyet a Parajelenségekhez hasonlóan rögzített a kamera, így mi is meg tudjuk nézni az egyszerre humoros és parás felvételt. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy maga a videó két évvel ezelőtt készült, de a kötelező otthonlét miatt most újra felkapta a világháló és jól szórakozik rajta, talán nektek is okoz pár vidám percet.

Titeket ért már álmotokban hasonló atrocitás valamilyen szőrös veszedelem által?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)