Hirdetés

Napi büntetés: Hamupipőke edzőcipőket tervező tinisrác lett a Disney új filmjében

|

Nem ez az első alkalom, hogy a Disney filmre viszi a klasszikus mesét, ám ezúttal csavart néhányat a jól ismert formulán.

Hirdetés

Sok mindenre felkészültünk az idei Disney+ Day alkalmából, többek között tengernyi Marvel-sorozatra (élőszereplősekre és animációsokra egyaránt), de azt a legvadabb (rém)álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Miki egeres szórakoztatóipari óriás miként fogja újragondolni Hamupipőke történetét.

A Sneakerella (javasoljuk a magyar fordítóknak a Hamucsuka címet) ugyanis nem elégszik meg azzal, hogy napjainkba helyezi a mesét, még meg is cseréli a szerepeket, azaz ezúttal egy fiatalember hagyja hátra éjfélkor a topánkáját... akarom mondani, saját maga készítette ezdőcsukáját.

Hirdetés

Ő nem más, mint a cipőtervezői karrier gondolatát dédelgető El (az Az filmekben látott Chosen Jacobs alakítja), aki menthetetlenül beleszeret Darius King kosárlabdasztár Kira nevű lányába. Álmai valóra váltásában legjobb barátja, Sami segítségére számíthat, és persze egy ponton feltűnik majd a "tündérkeresztapa" is.

A Sneakerella 2022. február 18-tól lesz megtekinthető a Disney+ kínálatában, a mozikat ugyanis elkerüli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)