Hirdetés

Napi büntetés: hogy lehet A Gyűrűk Ura Gimlijéből metálzenét csinálni?

|

Nagyon furcsa, ám egyben zseniális ötlettel állt elő egy brit zenekar.

Hirdetés

Tagadhatatlan, hogy Gimlinek bőven voltak poénos beszólásai A Gyűrűk ura trilógiában, de azt nem gondoltuk volna, hogy pont ez ad ihletet egy bandának. Persze a világ sokkal színesebb és komplexebb, több dolgok vannak földön és égen, mintsem bölcs elménk álmodni képes, szóval sikerült ismét meglepődni. 

A brit Gimli, Son of Glóin egyáltalán nem hétköznapi metálzenét játszik, a meglehetősen acélos hangszerelést Gimli filmbéli szövegeivel vegyítették.

Ez elsőre talán furcsa ötletnek tűnhet, ám nemrég, pontosabban 2020. december 31-én már meg is jelent a második albumuk, ami olyan zseniálisan elnevezett számokat tartalmaz, mint a "These Accursed Garments Refuse To Accomodate The Mighty Strength Of My Dwarven Form" vagy a "The Young Rascals Feast Upon The Spoils Of Victory!".

Hirdetés

A banda tehát valóban Gimlire épülő metált játszik, így ha szeretitek ezt a műfajt, illetve a John Rhys-Davies által megformált karakter beszólásait, akkor mindenképp ajánlott ellátogatni ide, ahol meg is hallgathatjátok az új album számait.

Szerintetek milyen műfajú zenék illenek A Gyűrűk Ura főbb szereplőihez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)