Hirdetés

Napi büntetés: hogy máshogy lehetne megünnepelni egy gyerekeknek szóló anime új felvonását, mint alkohollal?

|

Tai, Matt és a többiek után most Daviséken van a sor, hogy felnőttekként nézzenek szembe a világot érő fenyegetésekkel - egy üveg szakéval a kezükben.

Hirdetés

Akik gyerekkorukban hallottak utoljára a Digimonról, azoknak egy kis felzárkóztatás: a Toei Animation összehozott pár rövid sorozatot és filmet az első csapatról, ami évekkel az anime széria után játszódott. Tai és a többiek felnőttek, és bár még egyszer utoljára megmentették a világot, előbb-utóbb búcsút kellett mondaniuk digitális szörnyecskéiknek.

A Digimon Adventure Tri után most a Toei a második generációs csapatot veszi elő, egy szintén felnőttesebb kalandra. Davis és barátai új fenyegetésekkel néznek szembe most októberben, egy új filmben.

Hirdetés

Miközben a Digimon Adventure 02: The Beginning a mozitermeket hódítja, addig a KURAND és a Takarazan Sake Brewery az alkoholos szekrényeket kívánja megszállni. A Toei Animation összeállt az alkoholfőzdével, hogy Digimon szakéval emlékeztessenek minket a felnőtt lét örömeire. A különleges címkével díszített és gyűjtői dobozban érkező italt víz helyett tömény alkohollal főzik le, így sokkal édesebb és erősebb végeredményt produkál a folyamat.

A spéci szakét 40 dollárért lehet megrendelni a KURAND oldalán, ahonnan majd december környékén kezdik kiszállítani azt az előrendelőknek. Magát a Digimon Adventure 02-t október 5-én kezdték vetíteni a japán mozikban. Az angol verzió érkezése már biztos, de a premier dátumát még nem ismerjük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)