Hirdetés

Napi büntetés: így éneklik a kedvenc karaktereid Adele slágerét

|

A rádiók éjjel-nappal ezt a számot játszák, így nem csoda, hogy rengeteg zseniális feldolgozás születik, de ennél tovább talán nem is érdemes menni.

Hirdetés

Adele szívbemarkoló slágerében sokan találták meg önmagukat, így a lemez pillanatok alatt az eladási listák élére tört, és akár hová kapcsol az ember, ez a dal szól a rádióban. Ennek köszönhetően számos feldolgozás született, töbek közt Sir David Attenborough is narrálta a dolgot.

Mindig is imádtam azokat a videókat, amikben rövid részleteket vágnak össze, mert elképesztően pepecselős munka, amiben rengeteg időt és energiát kell beleölni. Amikor valamilyen koncepció alapján áll össze a szöveg, az extra munka, ha pedig az ember csak legendás filmeket használ fel, hogy egy dalszöveg álljon össze a végén, akkor valószínűleg nem 5 perc a folyamat.

Van itt minden. Terminator, Rocky, Star Wars, Borat, Mátrix, Szépség és a szörnyeteg, Gyűrűk Ura, Oroszlánkirály. Vajon mekkora filmrajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki egy Bruce Lee moziban találja meg az egyik részletet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)