Hirdetés

Napi büntetés: így érd el egy videóval, hogy még a város polgármestere is utáljon

|

Ha szerinted vicces a kis víztől megnövő golyócskákkal elárasztani a fürdőszobádat, akkor gondold újra, mert lehet, hogy az egyszeri Insta-celeb sorsára jutsz.

Hirdetés

Tudjátok mi az az Orbeez? Ha a nevét nem is hallottátok, biztosan találkoztatok már vele; ezek azok a víztől megnövő kis golyócskák, melyek lényegében ipari mennyiségben rendelhetők a webáruházakból, de még senkinek nem sikerült kitalálnia, hogy pontosan mire valók. Többen is próbáltak megfejteni a rejtélyt, egy influencer például arra jött rá, hogy remekül alkalmasak a teljes utcája vízvezetékrendszerének tönkretételére.

Hirdetés

A víztől zselégolyókká váló Orbeezek egy időben több tartalomgyártónak adtak remek alapanyagot egy kis szórakozásra, volt aki például a teljes hátsó udvarát megtöltötte velük. Cyril Screinernek, a francia Instagramon alkotó influencernek egy napon pedig az a briliáns ötlete támadt, hogy mi lenne, ha megtöltené a fürdőkádját Orbeezzel, majd fürödne benne egy kiadósat.

A projekt zavartalanul le is zajlott, hiszen a golyócskákat tényleg fillérekért lehet rendelni a netről; a gond ott kezdődött, hogy nem tudta, mihez kezdjen a több száz liternyi zselégolyóval, így azokat le akarta húzni a vécén. Mint később kiderült, ez nem volt a legokosabb ötlet:

Az Orbeez azon tulajdonsága, hogy a víztől megnő, valóban szórakoztató ideig óráig, azonban pontosan emiatt tökéletes arra is, hogy beledagadjon a vízvezetékekbe. Screiner akkor érezte, hogy probléma van, amikor kutyasétáltatás közben már a csatornából látta kiözönleni az addigra kifejezetten gusztustalan halmazállapotú golyókat.

Az ügy most ott tart, hogy már a városa polgármesterével áll levelezésben, és megpróbálja megmagyarázni, hogy egészen pontosan miért is barmolta szét teljes környéke vízvezetékrendszerét. Ha tehát esetleg a csomagolásra nem lenne ráírva (amit egyébként kétlünk), akkor mi is felhívjuk a figyelmet: ne húzzátok le az Orbeezt a vécén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)