Hirdetés

Napi büntetés: így keménykedik Jake Paul Mayweatherrel, hogy pénzt keressen

|

Egy kis kakaskodás, arcoskodás, és máris árulható a merch.

Hirdetés

Jövő hónapban került megrendezésre a sokak által már nagyon várt Logan Paul Vs. Floyd Mayweather harc, Logan testvére azonban nem várt addig, Jake már tegnap összetűzésbe keveredett a 44 éves boxlegendával.

Miután Floyd és Logan megtartotta a szokásos meccs előtti sajtóeseményt, Jake is felhívta magára a figyelmet, mikor a kifele tartó Mayweathert megakasztotta egy pillanatra, majd lekapta a fejéről a sapkáját és megpróbált elrohanni.

Hirdetés

Ez persze nem sikerült, hiszen a veretlen boxoló testőrei azonnal körbevették és lefogták őt. Az incidens előtt Floyd Mayweather már finoman jelezte is, hogy szívesen elverné Jake-et is, ha ki mer ellene állni.

Az incidens mögött feltételezhetnénk egyszerű provokációt is, ennél azonban jóval többről lehet szó. Jake Paul nemsokkal a történtek után a Twitteren tovább hergelte a boxolót azzal, hogy átnevezte magát "GOTCHA HAT-re", majd az ehhez passzoló merchandiset is elkezdte árusítani az interneten.

Kár lenne azt gondolni, hogy ennyire tüzesek egyébként az indulatok, ebből az egész műsorból ugyanis minden szereplő hatalmas pénzt gombol majd le. A harc megtekintéséhez például egy kellemes 50 dolláros árcédula társul, melyhez hozzácsaptak egy limitált és exkluzív pólót, 20 ember pedig majd videóhívásba is bekapcsolódhat a résztvevőkkel.

Arról egyelőre nincs hír, hogy Jake Paul is esélyt kap-e majd Floyd Mayweather ellen, ez biztos annak is a függvénye, hogy Logan milyen kellemes élményekről számol majd be. Meg persze, hogy mennyi pénzt lehet még csinálni ebből az egész felhajtásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)