Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a The Mandalorian főcímdala szöveggel

|

Ha eddig esetleg nem lett volna világos, hogy miről is szól a Star Wars univerzum legújabb fejőstehene, akkor egy rajongói feldoglozás segít értelmezni a The Mandalorian sorozat sikerét.

Hirdetés

Valószínűleg elég sokan végére értek már a The Mandalorian 2. évadának, mindenki arról a bizonyos jelenetről beszél, és persze megy a fejvakargatás, hogy vajon hányféle bőr húz még le a Star Wars univerzumról. Spoiler: várhatóan elég sokat.

Mi is írtunk egy kritikát még frissen, az élmények hatása alatt, ezt ide kattintva olvashatjátok el. A Puliwood kicsit merészebbre vette a figurát, és a rajongói extázis flowjával szemben állva felvetett pár igazán érdekes gondolatot a sorozat biztonsági játékáról, ezt is mindenképpen elolvasni, bizonyos szempontból remek dobbantó az alábbi rajongói mű mélyebb értelmezéséhez. 

Hirdetés

Persze nem kell szükségszerűen mélyelemzésbe bocsátkozni ahhoz, hogy jól szórakozzunk a The Warp Zone csatorna által prezentált egyedi főcímdalon, amely a The Mandalorian tökéletes receptjét mutatja be a főcímdal feldolgozásával. Mivel ezt a zenét eleve imádjuk, így nem volt túlságosan nagy kihívás újra meghallgatni, a klip és a szöveg pedig jópofán tapint rá a lényegre, nézzétek:

Ti hogy álltok a The Mandalorian sikeréhez? Ez az út, vagy esetleg más irányba kellene indulnia a Disney-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)