Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne, ha Quentin Tarantino Star Wars filmet rendezne

|

Egy zseniális videóban láthatjuk A Sith-ek bosszúja előzetesét, amit a Volt egyszer egy Hollywood stílusával öntöttek nyakon bőségesen.

Hirdetés

Mindig érdekes eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha egy népszerű filmet esetleg egy másik rendező készít el. Hollywood egyik legfelismerhetőbb stílussal rendelkező rendezőjét, Quentin Tarantinót például rengetegszer állítják ilyen találgatások középpontjába. Ez törtnét most is, ugyanis valaki elképzelte, hogy milyen lenne egy Star Wars epizód, ha a Volt egyszer egy Hollywood szellemi atyja dirigálta volna.

Hirdetés

Tarantino legutóbbi filmjének ugyanúgy kifejezetten jellegzetes hangulata volt, mint sok korábbi munkájának. A '60-as évek végét megidéző Volt egyszer egy Hollywoodban egy csomó remek muzsika hallható, nem is beszélve a megjelenést megelőző előzetesek jellegzetes vágásáról és ritmusáról. Az Imperator Cuts még áprilisban készített egy pontosan ilyen stílusú trailert a harmadik Star Wars epizódhoz, a Sith-ek bosszújához, az eredmény pedig fantasztikus lett:

A Once Upon a Time in... A Galaxy Far, Far, Away, azaz a Volt egyszer egy messzi-messzi galaxis címre keresztelt videó hibátlanul idézi meg Tarantino stílusát úgy, hogy az eredeti film jelenetein képileg szinte semmit nem változtat, mindössze új zenéket kever alá, és ritmusosan megvágja a képsorokat. 

Az előzetest elnézve úgy tűnik, hogy egyáltalán nem lenne ördögtől való dolog, ha a legendás rendező elvállalna egy Star Wars filmet. Sajnos erre kevés esély van, hiszen nemrég egy másik ikonikus sci-fi széria, a Star Trek munkálataiból hátrált ki, és a régóta tervezett visszavonulását fontolgatja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)