Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne, ha Thanost kioktatná az asszisztense

|

Magyar szinkronnal élvezhető az a bájos jelenet, ami soha nem került be a Bosszúállókba, bár logikában nem feltétlenül marad el attól, csak kicsit le van egyszerűsítve.

Hirdetés

Mit tesz egy főgonosz csettintés után? Visszamegy az irodájába, hogy bezsebelje az elismerést, mivel jól végezte a dolgát. De ha mondjuk van egy okos asszisztense, aki felnyitja a szemét a nem egészen okosan átgondolt döntésmechanizmus egyik (bár bőven akad még hasonló logikai bukfenc, de ugye nem azért gyűltünk össze, hogy a kákán is csomót keressünk) problémáját illetően? Nos, a Dorkly ezt elképzelte, a Geek Life Hungary YouTube csatorna pedig szinkront is készített hozzá, hatalmas köszönet nekik ezért.

Hirdetés

Ha tudni szeretnétek, hogyan lehet Thanost időmanipuláció nélkül lenyomni, pusztán egy gyors irodai prezentációval, akkor erre tessék:

Van még kérdés? Nekünk már semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)