Hirdetés

Napi büntetés: ilyen vicces még nem volt Az éhezők viadala

|

Az éhezők viadalát nem a humoráért szeretjük, pedig csak végtelenül tehetséges csapat kell ahhoz, hogy sírva röhögős legyen a dráma.

Hirdetés

Az utóbbi időben sikerült egy kicsit rácuppannom a Bad Lip Reading videóira. A csapat lényegében annyit csinál, hogy ismert filmekből és sorozatokból származó jeleneteket vág össze és lecserélik a karakterek szövegeit. Egyszerűen hibátlan a cucc.

A The Walking Deadet például miattunk nem tudom békében újranézni, mert a leginkább szívszorító jeleneteknél az ő verziójuk jut eszembe és a nyerítésem nem tesz jót a drámának. A Bad Lip Reading megcsinálta Az éhezők viadalának módosított verzióját is, amiben talán Woody Harelson hangja a legzseniálisabb. Egy pillanatra azt hittem, hogy maga a színész is beszállt a videóba.

 

És persze van egy éneklős betétünk is, ami soha nem hiányozhat ezekből a videókból.

Illetve, ha esetleg lemaradtatok, akkor érdemes megnézni a Game of Thrones-os epizódot is. Spoilerek vannak benne, úgyhogy csak óvatosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)