Hirdetés

Napi büntetés: íme a srác, aki fillérekből bárkit tud utánozni

|

Aki narancshéjakkal képes a Fantasztikus Négyes Lényét cosplayelni, az előtt nincs lehetetlen.

Hirdetés

Mindig nagy elismeréssel tekintünk azokra a cosplayerekre, akik aprólékos munkával igyekeznek a lehető legjobban hasonlítani a kiválasztott karakterükre, de értékeljük a kis költségvetésű próbálkozásokat is, mint amilyenek a svédelt előzetesek, méghozzá azért, mert a megkötések általában jótékony hatással vannak a problémamegoldásra, a kreativitásra. 

A személyes kedvencem a Lowcostcosplay, aki zseniálisan testesít meg bármilyen személyt, tárgyat vagy kitalált figurát költségkímélő módon, Black Adamet például a lábujja, egy kilyukasztott zokni és némi festék segítségével alkotta meg, valószínűleg már ti is találkoztatok vele a neten.

Hirdetés

De most nem róla, hanem egy Bodi Imită nevű tartalomgyártóról lesz szó, kinek munkásságáról a Boredpanda közölt egy nagyobb válogatást. Bodi hétköznapi dolgokat felhasználva, alacsony büdzséből gazdálkodva változik át bármilyen sztárrá vagy karakterré. Az alábbi galériában pedig megnézhettek egy csokorra való képet, ami megmagyarázza, hogy az Instagramon 93 ezer, a TikTokon pedig 49 ezer követővel rendelkező srác miért örvend egyre nagyobb népszerűségnek a közösségi médiában: 

Ti milyen hírességeket vagy fiktív szereplőket látnátok szívesen olcsósított változatban?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)