Hirdetés

Napi büntetés: Ismeritek a viccet, amikor Arnold Schwarzenegger és Chris Hemsworth beszállnak ugyanabba a liftbe?

|

A Netflix másfél perc erejéig összezárta a két különböző generációt képviselő akciósztárt, mi pedig egyszerre nevetünk és fészkelődünk kényelmetlenül.

Hirdetés

Minden eszközt bevet pozíciója megőrzése érdekében a globálisan még mindig piacvezetőnek számító Netflix a streamingszolgáltatók fokozódó versenyében. Nem sajnálja a pénzt arra, hogy igazi rendező- és színészlegendákat, illetve Hollywood legfelkapottabb arcait csábítsa magához egy vagy akár több projekt erejéig. Az már más kérdés, hogy ezeknek az alkotásoknak a zöme a rájuk költött százmilliók dacára komoly minőségi deficittel küzd. Emlékszik még valaki például a Különösen veszélyes bűnözőkre vagy A szürke emberre?

Persze a sikernek nem a kritikusok pontszámai jelentik az egyetlen fokmérőjét, a Netflix szemében a nézettség mindent felülír: akármennyire is silány a termék, ha az előfizetők kajálják, jöhet a folytatás vagy a következő évad, míg fordítva is igaz, hogy nincs az a lelkes kritika, amely meg tudna menteni a kaszától egy, a nézettség tekintetében sereghajtó alkotást.

Hirdetés

A Ted Sarandos és Greg Peters vezette Netflix halad tehát tovább előre a számára eddig eredményesnek bizonyult úton, a brand szekerét pedig pillanatnyilag olyan sztárok tolják, mint Adam Sandler, Gal Gadot, Jamie Foxx, Chris Hemsworth vagy Arnold Schwarzenegger. Utóbbiak pedig nemrég összetalálkoztak a liftben.

A jövendő műsorkínálatát a 2023-as TUDUM keretében leleplező Netflix legújabb promóvideójában a hecc kedvéért akciófelelős vezetővé kinevezett Schwarzenegger eldicsekszik legújabb sorozatával (a FUBAR-ról itt olvashatsz), és kevesebb lelkesedéssel, de megdicséri a Tyler Rake: A kimenekítés 2-t is. Egyúttal tanácsokat ad ifjabb kollégájának, hogy milyen jelenetekkel és pusztító egysorosokkal lehetne feldobni a következő filmjét. Az ellenfél leütése egy hatalmas órával és a "Lejárt az időd." párosa még a legkevésbé fájdalmas javaslat.

Hemsworth a kóstolgatásra stratégiai pontatlansággal elhelyezett Arnold-idézetekkel válaszol, így az egész beszélgetés végtelenül kínossá válik. Azt nem tudjuk, hogy ki a humorfelelős a Netflixnél, de őt tényleg kirúghatnák.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)