Hirdetés

Napi büntetés: így PC-t még senki nem javított

|

Nem valószínű, hogy a világ IT szakemberei átveszik majd a hollywoodi színész, James McAvoy praktikáit, aki egy nagyon fura, de legalább ilyen vicces videóban játssza el a különc informatikust.

Hirdetés

Az X-Men filmek történéseit sokféleképp jellemezhetnénk, de mindennapinak semmiképp sem nevezhetnénk őket. De az, hogy az újabb részekben láthattuk bennük James McAvoyt a fiatal Charles Xavierként, nem készített fel arra, ami a fenti videóban történik.

Az MTV egy mókás videójában a csatorna egyik munkatársa kénytelen technikust hívni bedöglött laptopjához, egy átlagos "Kapcsold ki és próbáld újra" típusú szaki helyett pedig McAvoy karaktere tűnik fel. A csavar pedig, ami ezután következik, az még talán a színész legutóbbi filmje, a Széttörve rendezőjét (M. Night Shyamalanról van szó) is elégedett csettintésre késztetné. Mi biztosan nem álltunk készen a nem mindennapi javítási folyamatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)