Hirdetés

Napi büntetés: megjelent minden nő álma, a Jason Momoa színező

|

Akár megkésett Valentin-napi ajándéknak is tökéletes lehet a nők bálványának színezőfüzete.

Hirdetés

Az utóbbi években nagyon népszerűek lettek az úgynevezett felnőtt színezők, amelyek funkciójukat tekintve teljesen megegyeznek a kicsik állatos, meg hasonló cukiságokkal teli füzeteivel, azonban témaválasztásuk kifejezetten az idősebbeknek kedvez: létezik például Trónok harca, vagy épp Assassin's Creed színező is. Kortól függetlenül valóban nagyon relaxáló tud lenni a színezés, így cseppet sem meglepő, hogy folyamatosan érkeznek az újabb és újabb füzetek. Most épp Jason Momoa kapott saját színezőt.

Hirdetés

A Jason Momoa színezővel az alkotó, Maurizio Campidelli nem árul zsákbamacskát: a füzet minden oldalán a népszerű színész látható, aki temérdek hétköznapi tevékenységet űz a képeken. Van kutyákat sétáltató, füvet nyíró, fát vágó, szörföző, vagy épp habfürdőző Momoa is a kollekcióban. A kiadvány teljes címe Crush and Color: Jason Momoa: A Coloring Book of Fantasies With an Epic Dreamboat, könnyedén megtaláljátok a nagyobb online piactereken, ha épp ezzel szeretnétek meglepni a párotokat, anyut vagy magatokat. 

Az alábbi galériában pedig egy kis ízelítőt találtok a színezőből. 

Kivel tudnátok elképzelni hasonló színezőfüzetet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)